1. Туркестанска глина, 2. Снежна глина, 3. Бяла глина, 4. Бамбукова глина, 5. Черна глина, 6. Розова глина, 7. Уралска глина, 8. Каолинова глина, 9. Нарязана Белгородска креда, 10. Червена глина , 11. Естествена училищна креда, 12. Камбрийска глина, 13. Юпитерова глина, 14. Тебеширени плочи, 15. Узбекска глина, 16. Бентонитови глинени пръчици. 

Пазарувайте от нашите бестселъри

Виж всички
Сива уралска глина - халкиневропа
Сива уралска глина
Продажна цена£9.00
Маву (кал) Глина - Халкиневропа
Маву (кал) Глина
Продажна цена£9.00
Юпитер Клей
Юпитер Клей
Продажна цена£9.00
Ядливи кюлчета тебешир - Chalkineurope
Крем барове
Продажна цена£9.00
Ядлива бяла глина - халкиневропа
Бяла глина
Продажна цена£9.00
Бестселър
Ядивна тебешир, трион бял, ядивна креда
Бестселър
Стартов пакет за ядлива глина - Chalkineurope
Белгородска ядлива креда - Chalkineurope
Белгородска креда
Продажна цена£9.00
Розова узбекска глина - халкиневропа
Розова узбекска глина
Продажна цена£9.00